DVD Out Now

Out on DVD: het concert dat we in 2013 gaven in Bibelot! Het Paradiso van Zuid-Holland; zo’n poppodium waar je als coverband alleen maar van durft te dromen.

Het waren dan ook best stoute schoenen die we aantrokken toen we plannen maakten om ons feest na een uitverkocht Festino in 2012 gewoon nog een keer te doen. Think big! Met als resultaat een uitverkocht huis met 800 man waanzinnig publiek dat ons de avond van ons leven bezorgde. Colibri, to Bibelot and Beyond!

Toen konden we nog niet weten dat dit de laatste keer zou zijn dat onze lieve Boss Peter kon genieten van ons eigen feest. Zo trots als een pauw was hij op zijn bandje. Des te meer koesteren we daarom deze Bibelot-avond. Peet’s laatste optreden met Colibri was 29 augustus 2014 op het festival Culinesse. De organisatie bleek het complete concert te hebben gefilmd en dat is dus terug te zien op de extra toegevoegde DVD in deze box. Peter zal altijd deel uit blijven maken van Colibri en soms denken we zelfs zijn lach nog te horen. Hij was, is en blijft onze Boss.

De DVD is bij de bandleden te koop en kost € 10,-.