Bruiloft plannen? Band gezocht? Coverband Colibri!

Colibri, de beste coverband van Zuid Holland speelt niet alleen op grote festivals en bedrijfsfeesten, maar kan ook jouw bruiloft voorzien van live muziek.
Bij een bruiloft plannen komt heel wat kijken en niet in de laatste plaats is dat het organiseren van een gezellig feest. En wat is er nou leuker dan een leuke feestband die de dag van je leven tot een knal feest maakt.

Ondanks dat Colibri een grote band is, zorgen we er regelmatig als bruiloft band voor dat de bruid en bruidegom en alle gasten met de beentjes van de vloer gaan. Je kunt natuurlijk een doorsnee bruiloft band boeken, die alle dertien in een dozijn nummers de revue zal laten passeren. Je kunt het ook anders doen!! Een band die niet de standaard bruiloft muziek speelt, maar een spetterend optreden verzorgt en jullie en jullie gasten een onvergetelijke avond bezorgt. Krijg net zo'n onvergetelijke bruiloft als het bruidspaar dat ons na het feest het volgende bericht stuurde:

"De band & DJ als geheel was echt fantastisch en de muziek super! Ook het spelen bij het begin van de ceremonie maakte het moment nog specialer. Maar bovenal was het plezier & passie van de bandleden / DJ een absolute toegevoegde waarde, echt mooie mensen om mee te werken en super dat ze bij onze bruiloft aanwezig waren. Kortom, wij zijn fan ;-)!"

Ik hoor je denken: "een bruiloft plannen is al duur genoeg, een coverband van 11 man zal veel te duur zijn". Nou dat zou best wel eens mee kunnen vallen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de prijs!

Dus ga je je bruiloft plannen en zoek je een andere bruiloft band, wacht niet langer en neem snel contact met ons op.

Bekijk ook onze checklist band zoeken, met handige tips waar je op moet letten als je op zoek bent naar een band. Onze checklist band geboekt geeft handige informatie over de voorbereidingen na het boeken van een band.