Personeelsfeest of bedrijfsuitje? Coverband Colibri!

Bibelot op bedrijfsfeest

Colibri, de beste coverband van Zuid Holland speelt niet alleen op bruiloften of festivals, maar kan ook je bedrijfsfeest of personeelsuitje voorzien van heerlijke live muziek.

Zo nu en dan wil je je personeel in het zonnetje zetten. Een leuk personeelsfeest is dan een altijd gewaardeerde manier. Bij een feest organiseren hoort natuurlijk ook een band boeken. Coverband Colibri speelt niet alleen in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht, maar speelt op bedrijfsuitjes en personeelsfeesten voor bedrijven door heel Nederland.

Als je Colibri boekt zorgen we voor een complete geluid- en lichtinstallatie en kunnen we optioneel je DJ meenemen, zodat in de pauze en na afloop van de band het bedrijfsfeest niet uitgaat als een nachtkaars, maar het feest in volle gang blijft.

Met Colibri heb je dus de perfecte combinatie van een vette live band met een heerlijk repertoire. Dus eigenlijk twee voor de prijs van één. En die prijs is alleszins redelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dus ga je binnenkort een bedrijfsfeest, personeelsuitje of ander feest organiseren en wil je een band boeken, wacht niet langer en neem snel contact met ons op.

Bekijk ook onze checklist band zoeken, met handige tips waar je op moet letten als je op zoek bent naar een band. Onze checklist band geboekt geeft handige informatie over de voorbereidingen na het boeken van een band.