Festival organiseren? Live band Colibri op alle events

Colibri op een festival

Colibri, de beste coverband van Zuid Holland speelt niet alleen op bruiloften en bedrijfsfeesten,maar kan ook jouw festival voorzien van spetterende live muziek.

Bij een festival organiseren zoek je naar goede live bands, die een optreden verzorgen waar de vonken vanaf springen. Dan ben je bij Colibri aan het juiste adres. Colibri speelt niet alleen op festivals in de omgeving van Dordrecht en Rotterdam, maar op festivals door heel Nederland. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Kasteeltuinconcernten in Helmond, Jazz in the Woods in Apeldoorn, Hillegersberg Jazz in Rotterdam en Haarlem Jazz & More in Haarlem.

Bij een festival zoek je een band met een origineel repertoire, een repertoire die de band live perfect vertolkt en waar het ook leuk is om naar te kijken. Met onze 11 vogels gebeurt er van alles op het podium. Met de ervaringen van de afgelopen jaren is Colibri van gewone coverband een echte festival band geworden.

Colibri is rechtstreeks door de organisatie te boeken, maar ook via een evenementenbureau kunnen we worden geboekt.

Dus ga je binnenkort een festival organiseren en/of werk je bij een evenementenbureau, wacht niet langer en neem snel contact met ons op.

Bekijk ook onze checklist band zoeken, met handige tips waar je op moet letten als je op zoek bent naar een band. Onze checklist band geboekt geeft handige informatie over de voorbereidingen na het boeken van een band.