Kerst sing along, live band op de kerstmarkt

Lekker kerstliederen meezingen op de kerstmarkt.
Colibri op de kerstmarkt met de kerst singalong (foto: Tim Leguijt)

In de jaren dat Colibri als coverband actief is, heeft ze al veel leuke en bijzondere optredens gedaan. De optredens van coverband Colibri zijn altijd een feest, vol oude en nieuwe muziek en vol van energie! Maar daar blijft het niet bij. Naast de reguliere optredens hebben we de afgelopen jaren al diverse bijzondere shows geproduceerd. 

December, de donkere dagen voor kerst.... Speciaal voor deze periode van het jaar heeft Colibri de kerst sing along. Organiseer je een kerstmarkt, kerstfeest, een bedrijfsfeest of een ander evenement en wil je je gasten trakteren op heerlijk kerstliedjes waar ze lekker met mee kunnen zingen, dan is de kerst sing along wat je zoekt.

Het concept is simpel. Colibri heeft een selectie van de leukste en gezelligste kerstliedjes gemaakt. De teksten van deze liedjes printen we in een leuk boekje dat aan de gasten van het kerstfeest of de kerstmarkt wordt uitgedeeld. Terwijl de band de bekende kerstliedjes speelt, zweept onze zanger en zangeressen het publiek op om de mooie kerstklanken gezamenlijk ten gehore te brengen.

De kerst sing along is ontstaan op de grootste kerstmarkt van Nederland, namelijk de kerstmarkt in Dordrecht. De kerst sing along is daar een jaarlijks terugkerend evenement en met succes. Elk jaar kijken de bezoeker van de kerstmarkt uit naar de singalong met Colibri en staat het plein al ruim van tevoren vol met honderden bezoekers, met hun tekstboekje in de hand. Van begin tot eind worden alle kerstdeuntjes uit volle borst meegezongen.

Interesse in een onvergetelijk kerstfeest met deze band? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van de Kerst sing along van Colibri en neem contact met ons op.