Studentenfeest? Boek een optreden van Colibri!

Optreden op een studentenfeest
Voor feesten van studentenverenigingen, boek Colibri.

Colibri, de beste coverband van Zuid Holland speelt niet alleen op bruiloften of bedrijfsfeesten, maar kan ook je studentenfeest of evenement van jouw studentenvereniging voorzien van heerlijke live muziek.

Naast dat studenten hard blokken voor tentamens, moet er natuurlijk ook gefeest worden. Regelmatig worden er studentenfeesten of ander evenementen door studentenverenigingen georganiseerd. Organiseer jij binnenkort een feest voor al jouw collega studenten en wil je graag een flitsend optreden van de beste coverband van Zuid-Holland, ben je bij Colibri aan het juiste adres. Coverband Colibri speelt niet alleen in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht, maar speelt op feesten voor bedrijven, studentenvereningingen, sportverenigingen en bruiloften door heel Nederland.

Als je Colibri boekt zorgen we voor een complete geluid- en lichtinstallatie en kunnen we optioneel je DJ meenemen, zodat in de pauze en na afloop van de band het bedrijfsfeest niet uitgaat als een nachtkaars, maar het feest in volle gang blijft.

Met Colibri heb je dus de perfecte combinatie van een vette live band met een heerlijk repertoire. Dus eigenlijk twee voor de prijs van één, en dat is goed nieuws voor 'arme' studenten ;-). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dus ga je binnenkort een feest of anderevenement voor alle studenten van jou studentenvereniging organiseren en wil je een band boeken, wacht niet langer en neem snel contact met ons op.

Bekijk ook onze checklist band zoeken, met handige tips waar je op moet letten als je op zoek bent naar een band. Onze checklist band geboekt geeft handige informatie over de voorbereidingen na het boeken van een band.