Feestje geven?

De agenda is weer bijgewerkt en there is more to come! Ook zin in een avond met Colibri? Kijk dan eens bij de extra info op onze site met handige tips en checklists. Of neem gewoon direct Contact met ons op. Wij maken van je feest een FEEST!

Lees meer

Breda Jazz!

Na een ontzettend toffe Koningsavond in Alblasserdam maken we ons wederom op voor een vet feest. Want op 5 mei staan we op Breda Jazz! We mogen spelen op het grootste -en drijvende!- podium van het festival in het Spanjaardsgat. We spelen om 22:30 uur en de toegang is gratis noppes voor niks!

Lees meer

We zijn er weer!

Jullie dachten vast: waar zijn ze nou? Nou, hieeeeer! We hadden het even druk met audities en het inwerken van onze nieuwe vogel Eveline, maar zijn er weer helemaal klaar voor! We trappen op Koningsdag 27 april af in Alblasserdam en spelen daar tussen 19 en 22 uur op het Raadhuisplein. Kijk hier voor het programma.

Lees meer

Terug in 't Hooghe Water

Na een toffe avond vorig jaar zijn we op 13 februari terug in 't Hooghe Water in Capelle aan den IJssel! Tickets zijn te verkrijgen via 't Hooghe Water en kosten in de voorverkoop (tot 7 februari) € 7,50.

Lees meer