Daniëlle Kool
Zangeres van Colibri

Daniëlle

Onze rockvogel! Veert op bij het stevige funkwerk, en wij veren lekker mee. Kan klinken alsof ze een pak spijkers heeft gegeten, maar schuwt het hoge koorwerk niet en "danst" sinds Colibri meer dan ooit. Shake it baby!

Jarvi
Zanger van Colibri

Jarvi

Doe je ogen dicht en luister naar die stem. Deze man heeft het mooiste geluid van Nederland! Kippenvel en mierentietjes wanneer Jarvi begint te zingen. En dan niet van ellende, maar omdat hij zo je hart binnen zingt. Dat dat wel even duidelijk is. :-)

Kelly Malawau
Zangeres van Colibri

Kelly

Ze ziet er uit als een engel en zo zingt ze ook. Als een soulengel! Kelly is onze groovy queen en knalt met haar stem de colibri's uit de bomen. Halleluja!

Gilbert Pieters
Gitarist van Colibri

Gilbert

Waar bescheidenheid en sexyness elkaar ontmoeten. Hebben de meeste gitaristen rauwe solo's nodig om te schitteren, Gilbert trekt de aandacht met zijn stuwende slagjes. En met zijn eeuwige jeugd natuurlijk.

Maurice Tahapary
Bassist van Colibri

Maurice

Maurice grapt altijd dat ie nog in zijn proeftijd zit. Mooi niet! Deze funkmaster laten we mooi niet meer gaan! De man van de smeuige verhalen en dito akkoorden. Is ieder optreden on fire. Play that funky music meastro!

Milko van Aalst
Toetsenist van Colibri

Milko

Schudt de hammonds, samples en strings (niet die kanten!!) uit zijn mouw met zijn ogen dicht. Rust niet voordat-ie via fora, duistere websites en dito chatgroepen het juiste geluid heeft gevonden. Onze wizzard on keys, grossiert in candy voor ears. And eyes!

 

Ray Leendertse
Drummer van Colibri

Ray

Wij citeren: "Hij is ontzettend knap, heel aardig, vreselijk rijk en kan geweldig koken!" Maar wat boeit het ons. Hij is de meest funky dude op deze planeet! Raymond speelt geen groove, hij IS de groove. Amen!

Norman Pattiwael
Percussionist van Colibri

Norman

Percussionist en stagemanager in één. Strak en streng, swingend en flexibel, met maar één stand: volgas voor de volle honderd procent. Zonder Nor zouden we een zooitje zijn, en al helemaal niet zo swingend klinken. More cowbell!

 

Ronald Arkesteijn
Trompettist van Colibri

Ronald

Zonder Ronald geen blazersarrangementen. Wij koesteren Ronald. Niet in de laatste plaats omdat ie erg lekker trompettert! En wat zou Jamaica Funk zijn zonder hem?!

Gertjan Pasveer
Saxofonist van Colibri

Gertjan

Jaaaa, Gertjan doet ook reclames ("Waar ken ik die man toch van?" Wij zeggen Jumbo! Phonehouse! Bol.com! Heineken! BCC!). Maar hij doet vooral Colibri, op zijn sax. Dat is pas reclame. Voor ons :-)!

Mac de Roode
Trombonist van Colibri

Mac

Laat Mac maar schuiven! De olie in de blazersectie; zorgt voor de mooiste verbinding tussen sax en trompet met zijn trombone. Is voleerd afgestudeerd Pepperhorn-danser en schuwt de ingewikkelde riffjes niet. Nee, je schrijft z'n naam niet met een grote gele M.